OGD stapt per direct over op Windows 8

Dit artikel delen:

Nu Microsoft klaar is met de ontwikkeling van Windows 8, stapt ict-dienstverlener OGD direct over op het nieuwe besturingssysteem. Nog deze maand begint het bedrijf met het intern uitrollen van Windows 8. OGD doet dit om in de praktijk al ervaring te krijgen met het geheel vernieuwde besturingssysteem van Microsoft. Op die manier kan OGD ook beter klanten adviseren.

Momenteel is het business development-team druk bezig met het vooronderzoek naar bijvoorbeeld de hardware- en applicatiecompatibiliteit. De verwachting is dat nog deze maand begonnen kan worden met uitrollen van Windows 8. In meerdere fasen installeert OGD het nieuwe besturingssysteem op alle desktops en laptops. Naar verwachting is dit hele traject eind oktober 2012 afgerond.

Tablets en touch-schermen

De afgelopen maanden heeft OGD al kunnen experimenteren met de Enterprise Preview en de Release Preview van Windwos 8, maar ervaring met het eindproduct heeft de dienstverlener nog niet. 'We zijn erg benieuwd naar Windows 8', staat op het weblog van OGD te lezen. ‘Bijvoorbeeld naar de nieuwe gebruikersinterface, die vooral ook gericht is op het werken met tablets en touch-schermen.

Belangrijker dan nieuwsgierigheid, is de wens van OGD om klanten zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen. 'Door Windows 8 zo snel mogelijk zelf te gaan gebruiken, weten we zeker dat we klaar zijn om hen te helpen bij hun overstap naar Windows 8', aldus de bijdrage. 'Onze ict'ers zijn snel wegwijs in het besturingssyteem en de uitrol op onze vijf vestigingen en de verschillende mobiele werkplekken (laptops) is meteen ook ons eerste uitrolproject. De ervaring van dat project helpt ons bij toekomstige uitroltrajecten voor klanten. Deze interne implementatie van Windows 8 is voor ons dus de best mogelijke voorbereiding op toekomstige Windows 8-projecten en -omgevingen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mij ontgaat de nieuwswaarde van dit artikel, het lijkt meer op een advertorial. Er zullen toch meerdere ICT bedrijven die Windows 8 direct zullen leveren en supporten? Mogen die dan ook zo'n soortgelijk artikel plaatsen?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-15T10:35:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.