Nieuwland en MapGear versnellen ontwikkeling geo-ict

Dit artikel delen:

Geo-informatie-specialisten Nieuwland Geo uit Wageningen en MapGear uit Deventer starten een samenwerking om sneller geo-ict-producten door te ontwikkelen. De partijen bundelen hun expertise om zo sneller te kunnen voldoen aan de actuele klantvraag naar software op het gebied van geografie.

Nieuwland Geo en MapGear ontwikkelen geografische ict-oplossingen zoals webviewers, geo-data-managementoplossingen, apps en thematische toepassingen. Zij constateren een groeiende vraag naar goede en innovatieve producten. Om sneller nieuwe oplossingen te bieden, bundelen Nieuwland en MapGear hun krachten in de vorm van een samenwerking.

‘Geo is steeds meer onderdeel van het informatiemanagement bij organisaties’, vertelt Maarten van der Hoek, directeur van Niewland. ‘Dit terwijl het eerst gescheiden werelden waren. Hierdoor is er steeds meer vraag naar integratie van geo in niet geo-gerelateerde applicaties. Door de samenwerking met MapGear kunnen we onze software sneller doorontwikkelen en beter aansluiten bij de wensen van onze klanten.’

Nieuwland en MapGear

Nieuwland biedt geo-gerelateerde opleidingen, detacheert geo-professionals en heeft geo-software-toepassingen ontwikkeld. De softwareoplossingen zijn gericht op het eenvoudig presenteren en het beheren van gegevens op kaarten en in apps voor het uitvoeren van primaire processen.

MapGear is een geo-ict-bedrijf uit Deventer dat mobiele- en webapplicaties ontwikkelt met interactieve kaarten. Het zegt ruim 250 opdrachtgevers uit diverse sectoren in Nederland en België te bedienen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-17T09:53:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.