Wat zijn de bekendste databedrijven in Nederland?

Doe mee aan de Data Survey 2018

Dit artikel delen:
data science business intelligence

Welke uitdagingen ervaren organisaties die datagedreven gaan werken? Wat zijn de meest populaire technologieën en providers? En hoe zetten organisaties in diverse landen datatoepassingen in? De ‘Data Survey 2018’ moet op deze vragen antwoord geven. Computable is mediapartner van dit Nederlandse marktonderzoek. Het vakblad maakt in het kader van zijn vijftigjarig jubileum een overzicht van de top-50 meest bekende datapartijen.

De jaarlijkse ‘Data Survey’ is een onderzoek van GoDataDriven en Big Data Expo. Het rapport geeft inzicht in de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van datastrategie en datatechnologie, zoals het werven van kennis en talent op het gebied van big data en data science, het ontwikkelen van een datagedreven cultuur en de inzet van cloudtechnologie. Het rapport dient als een benchmark van de huidige stand van zaken.

Data-50

Ict-vaktitel Computable is dit jaar één van de mediapartners van het marktonderzoek. In het kader van het vijftigjarig bestaan van Computable, voegt de Data Survey een nieuw onderdeel toe aan het onderzoek, namelijk de Data-50. Dat betreft een overzicht van de top-50 meest bekende datapartijen. De resultaten worden in oktober exclusief op Computable gepubliceerd.

‘Computable bestaat dit jaar vijftig jaar. Om dit te vieren voeren we onder meer onderzoek uit naar de meest populaire partijen binnen verschillende technologische vakgebieden. Zo onderzoeken we, naast de cloudproviders, ook wat de meest populaire technologieën en datavisualisatie-partijen zijn’, aldus Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman.

Doe mee!

Deelname aan de Data Survey 2018 gaat via www.bigdatasurvey.nl en kost slechts vijf minuten. Deelnemers krijgen de resultaten en analyses gratis toegestuurd. Daarnaast maken zij kans op diverse prijzen, zoals een Tello Drone, een Google Chromecast en vip-tickets voor Big Data Expo (19 & 20 september 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-05T09:31:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.