Siemens en Celonis gaan strategisch partnerschap aan

Dit artikel delen:

De Duitse dataminingspecialist Celonis gaat een strategisch partnership opzetten met Siemens Global Business Services. Met deze samenwerking stellen de partners klanten in staat hun interne processen in het gehele bedrijf nog sneller te optimaliseren.

Celonis en Siemens gaan samen tools bouwen waarmee bedrijven hun kernprocessen, zoals inkoop, verkoop, boekhouding en hr, volledig kunnen optimaliseren. De tools integreren de applicaties voor bedrijfsprocesbeheer van Siemens met de ems-technologie (execution management system) van Celonis. Ems helpt bedrijven bij het beheren van elk facet van uitvoerend management, van analyse en strategie tot planning, beheer, acties en automatisering.

Kunstmatige intelligentie, slimme algoritmes en machine learning zullen hierin een prominente rol krijgen. Ai zal de best mogelijke oplossing voor het nemen van actie in individuele situaties bepalen en manieren aanbevelen om processen te optimaliseren, zonder handmatige interventie. Tegelijkertijd zal de software organisaties voortdurend wijzen op opportuniteiten om hun bedrijfsresultaten te verhogen.

‘Siemens is een iconisch bedrijf en is al jaren een van onze toonaangevende klanten’, zegt Celonis-ceo Alexander Rinke. ‘Met de lancering van ons Celonis ems-systeem tillen we nu ook onze samenwerking naar een geheel nieuw niveau. Samen zullen we Siemens en zijn klanten niet alleen in staat stellen om het Celonis-systeem op schaal te gebruiken en te profiteren van de digitalisering, maar zullen we ook gezamenlijke oplossingen ontwikkelen, waarbij we onze beide expertisegebieden en technologie combineren.’

Het van oorsprong Duitse Celonis heeft hoofdkantoren in München en New York en vijftien vestigingen wereldwijd. Onder de klanten zijn bedrijven als AstraZeneca, Bosch, Citibank, Dell, Whirlpool en Vodafone.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-13T15:54:00.000Z Frederic Petitjean