CM.com bouwt portfolio verder uit met Building Blocks

Dit artikel delen:

CM.com, het online-communicatieplatform dat ook mobiele betalingen mogelijk maakt, praat met Building Blocks uit Tilburg over een overname. Die moet in het eerste kwartaal van 2022 in kannen en kruiken zijn. Het beursgenoteerde Bredase bedrijf ziet in Building Blocks' datagedreven software om consumentengedrag te voorspellen een belangrijke verrijking van zijn portfolio.

CM.com spekte afgelopen september zijn oorlogskas flink. Het haalde met succes honderd miljoen euro op met de uitgifte van converteerbare obligaties. Met dat extra kapitaal wil deze specialist in software voor slimme klantcommunicatie verder versnellen, onder meer via overnames.

Zo onderhandelt het bedrijf momenteel met Building Blocks over een acquisitie. Dit in 2013 opgerichte bedrijf uit Tilburg is gespecialiseerd in het leveren van data science- en machine learning- oplossingen voor het voorspellen van consumentengedrag. Met deze software kunnen bedrijven bijvoorbeeld in hun verkoopkanalen, zoals websites en mailings, klanten snellere en relevantere aanbiedingen doen. De software vormt een aanvulling op het digitale-communicatie- en -betaalplatform van CM.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-16T10:01:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.