Computest voegt Closesure toe aan nieuw fusiebedrijf

Dit artikel delen:

Detacheerder Computest Devops uit Zoetermeer neemt data- en testspecialist Closesure uit Veenendaal over. Beide bedrijven spreken liever over een fusie. Computest Devops, dat in april ook testspecialist Sysqa inlijfde, bouwt aan een nieuwe organisatie waarin nu drie bedrijven zijn samengevoegd: Computest Devops, Closesure en Sysqa.

Closesure telt vijftig data-engineers en vijftig testspecialisten en heeft naast het hoofdkantoor in Veenendaal ook vestigingen in Alphen aan den Rijn, Hoogeveen, Hengelo en Veldhoven. Daardoor vergroot Computest Devops de regionale spreiding van de activiteiten en heeft het op meerdere plekken toegang tot de krappe ict-arbeidsmarkt. Die regiovestigingen blijven bestaan.

Clossure blijft voorlopig ook onder eigen naam actief. Algemeen directeur van Closesure, Hans Ruesink gaat de samengevoegde activiteiten van Computest Devops, Closesure en Sysqa leiden. Oprichter en eigenaar van Computest, Hartger Ruijs, blijft eindverantwoordelijk voor de bedrijfsgroep. Die bestaat naast Computest Devops ook uit Computest Security.

Ruesink laat weten dat de fusie met Computest Devops een nieuwe impuls geeft aan ambities en groei. 'We hebben met verschillende partijen gesproken om samen verder te gaan. Maar Computest DevOps was duidelijk de meest aantrekkelijke partij.’

Over Computest en Closesure

Computest Group, opgericht in 2005 bestaat uit twee divisies: Computest Security en Computest Devops. Computest Security helpt klanten met risicomanagement en continue preventieve ict-beveiliging. Computest DevOps  detacheert onder meer bedrijfsanalisten, specialisten in testautomatisering en devopscoaches en -engineers en scrummasters.

CloseSure opgericht in 2008 werkt vanuit vijf regio’s. De honderd medewerkers zijn actief binnen de testautomatisering, business intelligence, datawarehousing, data-testen en onafhankelijk ict-advies. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Big data

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-29T11:59:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.