UWV en Nashuatec winnen BI Award 2006

De afdeling bezwaar en beroep van het UWV heeft de BI-Award 2006 in de categorie non-profit gewonnen. Nashuatec won de prijs in de categorie profit.

De prijs werd uitgereikt tijdens het Business Intelligence Congres 2007. In totaal waren zes bedrijven voor de BI-Awards genomineerd, namelijk de gemeente Delft, zorgverzekeraar CZ, het Centraal Boekhuis, Nashuatec, UWV afdeling Bezwaar en Beroep en Parnassia Groep.

UWV gebruikt een toepassing van het bedrijf Anago. Volgens het juryrapport kon de organisatie meetbare resultaten laten zien na de implementatie van business intelligence. Binnen de afdeling Bezwaar en Beroep wordt bi beschikbaar gesteld op vier niveaus. De resultaten van bi zijn aangetoond door een afname in doorlooptijden van de bezwaar- en beroepprocedures. De toepassing helpt UWV bij het voorspellen van de ontwikkelingen in het werkaanbod. Zo kunnen de werknemers van de organisatie efficiënt worden ingezet.

Nashuatec Service Benelux heeft een managementmodel geïmplementeerd en bi wordt gebruikt om de resultaten te monitoren en te meten. Ook Nashuatec kon concrete resultaten met bi en crm laten zien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-03-14T11:25:00.000Z Rian van Heur


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.