Managed hosting door True

UWV en Nashuatec winnen BI Award 2006

 

De afdeling bezwaar en beroep van het UWV heeft de BI-Award 2006 in de categorie non-profit gewonnen. Nashuatec won de prijs in de categorie profit.

De prijs werd uitgereikt tijdens het Business Intelligence Congres 2007. In totaal waren zes bedrijven voor de BI-Awards genomineerd, namelijk de gemeente Delft, zorgverzekeraar CZ, het Centraal Boekhuis, Nashuatec, UWV afdeling Bezwaar en Beroep en Parnassia Groep.

UWV gebruikt een toepassing van het bedrijf Anago. Volgens het juryrapport kon de organisatie meetbare resultaten laten zien na de implementatie van business intelligence. Binnen de afdeling Bezwaar en Beroep wordt bi beschikbaar gesteld op vier niveaus. De resultaten van bi zijn aangetoond door een afname in doorlooptijden van de bezwaar- en beroepprocedures. De toepassing helpt UWV bij het voorspellen van de ontwikkelingen in het werkaanbod. Zo kunnen de werknemers van de organisatie efficiënt worden ingezet.

Nashuatec Service Benelux heeft een managementmodel geïmplementeerd en bi wordt gebruikt om de resultaten te monitoren en te meten. Ook Nashuatec kon concrete resultaten met bi en crm laten zien.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1900041). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×