Karel Kinders wordt directeur SAS Nederland

Karel Kinders is onlangs aangesteld als directeur van business intelligence en analytics specialist SAS Nederland. Kinders volgt daarmee Bert Boers op die nu 'regional director' is bij SAS, voor Nederland, Frankrijk, België en Luxemburg.

Karel Kinders is gestart als directeur van business intelligence en analytics specialist SAS Nederland. Kinders is een bekend gezicht in de Nederlandse ICT-branche. Hij was hiervoor werkzaam als directeur bij Cognos dat vorig jaar werd overgenomen door IBM. Daarvoor vervulde hij de functie van directeur Benelux bij Siebel Systems en senior sales director bij Oracle.

Kinders rapporteert, evenals de directeuren van België & Luxemburg en Frankrijk, direct aan Bert Boers. Deze was naast directeur Nederland ook sinds vorig jaar eindverantwoordelijk voor België en Luxemburg. Boers moet als regional director de groei, die hij met SAS Benelux de afgelopen vier jaar heeft bereikt, voortzetten en internationaal verder uitbouwen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-20T14:41:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.