SAS werkt samen met Business & Decision

Handen schudden

Business intelligence -leverancier SAS heeft een partnerovereenkomst gesloten met Business & Decision Nederland. Dat bedrijf gaat business intelligence- (bi) en analytische oplossingen van SAS leveren voor middelgrote bedrijven in de handel en industrie. Business & Decision neemt de implementatie en onderhoudsdiensten op zich.

SAS heeft een partnerovereenkomst gesloten met Business & Decision Nederland. Dat bedrijf geeft advies over business intelligence (bi) en customer relationship management (crm). De samenwerking is specifiek gericht op het Smart-aanbod van SAS. Dat zijn bi en analytische oplossingen voor middelgrote bedrijven. SAS staat bekend als leverancier voor grote bedrijven, het heeft al langere tijd een internationale overeenkomst met Business & Decision.

De partner treedt nu ook op als value added reseller in de sectoren handel en industrie. Het voorziet klanten van informatie en advies. Daarbij neemt het ook de implementatie en aftersales van SAS-producten op zich.

Middelgrote bedrijven

Volgens Martin van Dijk, managing director van Business & Decision Nederland biedt het Smart-programma nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die eerder niet de beschikking hadden over krachtige analyseoplossingen. Van Dijk: "Wij hebben inmiddels een sterke positie onder middelgrote bedrijven. Dat komt door de overname van B&V Consult, dat gespecialiseerd is in de implementatie van erp-pakketten (enterprise resource planning, red.) als die van JD Edwards. We merken dat organisaties juist nu bedrijfsinformatie strategischer willen inzetten om concurrenten een stap voor te blijven. We richten ons op SAS-applicaties voor onder meer financiële instellingen, human resources-afdelingen en sales & marketing."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-08T14:27:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.