Eerste Nationale BI Congres in 2009

Computable organiseert in 2009 het eerste Nationale Business Intelligence Congres. Tijdens dit congres dat plaatsvindt op 15 april worden onder meer de Nationale BI Awards uitgereikt.

Computable houdt op 15 april 2009 het eerste Nationale Business Intelligence Congres. Dat gebeurt in samenwerking met advies- en onderzoeksbureau Passionned. Dit bureau organiseert al vier jaar het zogenaamde BI Survey, een onderzoek naar de toepassing van BI, dus hoe het is gesteld met de intelligentie van Nederlandse organisaties. Honderden bedrijven en organisaties hebben de afgelopen jaren de vragenlijst voor het grootscheepse onderzoek ingevuld. De deelname aan dit onderzoek is gratis. Organisaties kunnen nog tot 20 februari 2009 meedoen door de vragenlijst in te vullen.

BI Awards

De deelnemers aan de Nationaal BI Survey dingen indien gewenst mee naar de Business Intelligence Awards. Een jury nomineert zo'n vier a vijf organisaties, waaruit een winnaar wordt gekozen.

Eerdere winnaars van een BI Award zijn Albert Heijn, Nashuatec Services, DSM Innovation en de afdeling bezwaar en beroep van het UWV. Ook KPN Mobiel, het CFI, het Ministerie van Sociale Zaken en MCB Nederland wonnen al eens een BI Award.

Deelnemen aan Nationale BI Congres 2009

Deelnemen aan dit congres is helaas niet mogelijk. De bijeenkomst is geannuleerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het eerste BI congres lijkt mij niet. Er wordt al 7 jaar lang een BI congres georganiseerd: http://www.bachelor-ict.nl/bi08

Eerst was het gratis en nu vragen ze geld... vreemde zaak? In deze tijd moeilijk sponsors en deelnemers te vinden (zijn "verloren" uren)...


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij UWV

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-22T15:05:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.