Studenten controleren nominaties BI Awards

Studenten van de Rotterdam School of Management zullen voorjaar 2009 bedrijven bezoeken die in aanmerking komen voor een BI Award. Hun bevindingen rapporteren ze aan de jury.

Studenten van de Rotterdam School of Management (RSM) zullen in maart 2009 alle bedrijven bezoeken die in aanmerking komen voor een Business Intelligence Award. Na hun bezoek brengen ze verslag uit aan de jury die de bevindingen van de studenten zal meewegen in het uiteindelijke oordeel. Op deze wijze wil de jury van de BI Awards controleren of de beweringen van organisaties ook stroken met de werkelijkheid. De studenten worden begeleid door professor Hans Borgman, hoogleraar Bedrijfswetenschappen en jurylid van de BI Awards.

De organisaties die in aanmerking komen voor een Nationale BI Award 2009 worden geselecteerd uit de deelnemers aan het Nationale BI Survey, dat jaarlijks door advies- en onderzoeksbureau Passionned wordt uitgevoerd. Het onderzoek geeft een beeld van de toepassing van BI in ons land, dus hoe het is gesteld met de intelligentie van Nederlandse organisaties.

Honderden bedrijven en organisaties hebben de afgelopen jaren de vragenlijst voor het grootscheepse onderzoek ingevuld. De deelname aan dit onderzoek is gratis. Organisaties kunnen nog tot 20 februari 2009 meedoen door de vragenlijst in te vullen.

Nationaal BI Congres

De jury nomineert zo'n vier a vijf organisaties die tijdens een presentatie op het Nationale BI Congres zullen laten zien waarom ze kans maken op een BI Award. De uiteindelijke winnaars worden ook op dit congres bekendgemaakt.

Eerdere winnaars van een BI Award zijn Albert Heijn, Nashuatec Services, DSM Innovation en de afdeling bezwaar en beroep van het UWV. Ook KPN Mobiel, het CFI, het Ministerie van Sociale Zaken en MCB Nederland wonnen al eens een BI Award.

Naast presentaties door genomineerde organisaties en de uitreiking van de BI Awards zijn er tijdens het eerste Nationale BI Congres aansprekende keynote speeches door eindgebruikers met goede voorbeelden uit de praktijk. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan diverse workshops en is er een debat met verschillende deskundigen uit het Computable Expertpanel

Deelnemen aan het Nationale BI Congres 2009

Deelnemen aan dit congres is helaas niet mogelijk. De bijeenkomst is geannuleerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij UWV

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-23T13:57:00.000Z Alex Beishuizen


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.