Jury maakt genomineerden BI Awards bekend

De jury van de Business Intelligence Awards heeft vijf organisaties genomineerd voor de titel 'Slimste organisatie van Nederland'. Politie Amsterdam-Amstelland, International Card Services (ICS), KPN Retail, de Universiteit van Tilburg en het Diakonessenhuis zijn de vijf organisaties die kans maken op de BI Award 2009. De nominaties zijn geselecteerd uit honderdvijftig deelnemers aan het Nationale BI Survey, dat jaarlijks door advies- en onderzoeksbureau Passionned wordt uitgevoerd. De prijs wordt op 29 september tijdens het BI Symposium uitgereikt.

De organisaties zijn onderzocht op zestig bedrijfsmatige aspecten. Deze aspecten zijn getoetst door deelnemers van de parttime opleiding Bedrijfskunde van de Rotterdam School of Management. Zij bezochten alle bedrijven en brachten hiervan verslag uit aan de jury.

In de aanloop naar de uitreiking zal er nog een genomineerde afvallen. De genomineerden moeten hun intelligente organisatie voor de jury presenteren. De presentaties zullen enkele dagen erna ook op de website beschikbaar komen. Op dit site kunnen bezoekers hun stem uitbrengen. Er zal dan nog een genomineerde afvallen. Uiteindelijk dingen vier organisaties mee naar de prijs.

Eerdere winnaars van een BI Award zijn Albert Heijn, Nashuatec Services, DSM Innovation en de afdeling Bezwaar en beroep van uitkeringsinstantie UWV. Ook KPN Mobiel, het CFI, het ministerie van Sociale Zaken en MCB Nederland wonnen al eens een BI Award.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

@Computable: Kunnen jullie ook een artikel over Business Intelligence schrijven, zonder Passionned hierin te noemen?

@Johan: Mee eens, gelukkig noemen ze het wel zodat je ieder geval weet dat het iet wat gekleurd is.

Maar leuke marketing :)) als bedrijf kom je te weten waar welke bedrijven mee bezig zijn, welke software, etc... Ik ben meer geinteresseerd in de manier waarop men rangschikt. Jammer dat computable hier in trapt of beter gezegd hier voor een podium biedt.

Ach wat maakt het ook uit, als Passionned zichzelf hierin maar niet serieus neemt.

Hij is wel leuk...

De afdeling Bezwaar en Beroep van het UWV won de BI Award..........

Dus uitdrukkelijk NIET de BI afdeling van het UWV. De medewerkers daar waren dus ook echt NOT-amused toen dit gebeurde!

Nu weet ik toevallig dat ze bij het UWV een schitterende metadata gedreven ontwikkelomgeving hebben waarmee ze in zeer korte tijd BI oplossingen kunnen bouwen. En als er nu ergens in Nederland een afdeling een BI award verdiend zou hebben dan is het zeker wel die BI-afdeling.... Tsjaa...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-18T11:03:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.