Sybase met HP in financiële dienstverlening

Nieuwe diensten en oplossingen bieden alternatief voor inefficiënt en kostbaar datamanagement op mainframes.

Sybase, leverancier van enterprise infrastructuren en software voor mobiele toepassingen, lanceert samen met Hewlett-Packard een nieuwe dienst voor de financiële sector. Klanten in de financiële dienstverlening krijgen daarmee een kostenverlagende oplossing met een rijke functionaliteit als alternatief voor datamanagement op mainframes. De oplossingen combineren Sybase’s Dynamic Operational Data Store (Dods) met HP’s Integrity server, gebaseerd op de Intel Itanium 2-processor.

"Klanten willen graag weten hoe ze de kosten van hun it-infrastructuur kunnen verlagen en processen op traditionele mainframes kunnen stroomlijnen, zonder dat de bedrijfskritische systemen hierdoor gehinderd worden", verklaart Steve Capelli, senior vice president van de worldwide partner group bij Sybase. "Met ons initiatief, waarbij HP’s hardware gecombineerd wordt met onze software-oplossing, bieden we een betrouwbare data offloading-oplossing aan, met de nieuwste bedrijfsanalytische functies en een snelle terugverdientijd. Onze kracht daarbij is het creëren van een flexibele, eenvoudig te bedienen informatielaag vanuit iedere database."

Volgens Meta Group staan mainframe-gebruikers voor de uitdaging de onderhoudskosten van data-opslag te verminderen, en tegelijkertijd te zorgen dat de data direct toegankelijk blijft. "Geïntegreerde oplossingen die informatie op mainframes bijna real time kunnen opvragen op kosteneffectieve Intel-platforms, bieden de beste aanpak om aan deze wensen tegemoet te komen", aldus Meta-analist Carl Greiner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-16T11:12:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.