PinkRoccade levert BI aan Tergooiziekenhuizen

Ziekenhuis verpleegster zorg

Tergooiziekenhuizen, dat locaties heeft in Blaricum en Hilversum, verlengt het contract met zorgautomatiseerder PinkRoccade Healthcare. De ict-dienstverlener voorziet in de implementatie en het technisch en functioneel beheer van het managementinformatiesysteem Twin. Het ziekenhuis gebruikt nu verschillende applicaties voor business intelligence (bi) maar wil voor eenduidige stuurinformatie terug naar één systeem. Het contract heeft een looptijd van drie jaar.

Het contract is opgesteld op basis van een service level agreement (sla). Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

In 2000 startte Ziekenhuis Hilversum met de implementatie van Twin. Vanaf 2006 toen het ziekenhuis opging in Tergooiziekenhuizen, werd de bi-software niet meer actief onderhouden en kwam het gebruik van het managementinformatiesysteem nagenoeg stil te liggen.

De verlenging van het contract met PinkRoccade Healthcare moet een einde maken aan de verschillende bi-oplossingen die binnen Tergooiziekenhuizen worden gebruikt. Ook de controlewerkzaamheden en het handmatig invoeren van gegevens moet tot een minimum worden beperkt.

BI-scan

Voordat de opdracht definitief aan PinkRoccade Healthcare werd gegund, voerde de zorgautomatiseerder een bi-scan uit. Daarin werden de te bereiken resultaten gepresenteerd. Het managementteam van het ziekenhuis koos naar aanleiding van die presentaties voor de nieuwe informatieportaal van Twin.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Zure reactie: wie is ook alweer de baas
van de Tergooiziekenhuizen?

Inderdaad dat was ook mijn eerste impulsieve reactie....maar zo doorzichtig zal het niet zijn toch toch toch...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-29T11:24:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.