BI-adviseur Newcom opent kantoor in Randstad

Adviseur en leverancier van business intelligence software Newcom Information Systems opent een kantoor in Capelle aan den IJssel. Vanuit die vestiging moeten klanten uit de Randstad beter worden bediend. Het bedrijf had al vestigingen in Leeuwarden en Breda. Het nieuwe kantoor is gevestigd in het bedrijfspand van de Vanad Group, een verzameling van ict- en telecombedrijven waar Newcom deel van uitmaakt.

Vanaf de nieuwe locatie wordt intensief samengewerkt met andere bedrijven uit de bedrijvengroep. Newcom werkt bijvoorbeeld samen met het bedrijf Enovation aan bi-projecten in de zorg. Daarnaast werkt het samen met het bedrijf Vanad Contact Centers voor analyse van de gegevens uit klantregistratiesystemen. Het bedrijf noemt dat customer intelligence.

Bij Newcom werken ongeveer 35 consultants. Zij zijn verspreid over de vestigingen in Breda, Leeuwarden en vanaf nu dus Capelle aan den IJssel. Vaak zitten ze intern bij klanten. In de Randstad gaat het onder andere om financiële dienstverleners en telecomproviders. De consultants werken onder andere voor KPN Contact, Robeco en Philips Lighting. Vooral die twee eerstgenoemde bedrijven worden vanuit de nieuwe locatie bediend.

Familiebedrijf

Het in 1993 opgerichte Newcom maakt onderdeel uit van de Vanad Group. Dat is een familiebedrijf van de broers Ad en Jean Nederlof. De bedrijvengroep heeft ongeveer duizend medewerkers en richt zich op ict en telecommunicatie in onder andere de zorg, de transportsector, bij overheden en de financiële dienstverlening. De bedrijvengroep levert diensten aan onder andere KPN, Achmea, Heineken, SNS, Noordhoff Uitgevers, ABN Amro, Sanoma Uitgevers en overheidsinstellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-02-10T08:29:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.