SAP benoemt VCD tot kennispartner voor BI

Dit artikel delen:

Het Groningse adviesbedrijf en leverancier van bi-software VCD Business Intelligence is door bedrijfssoftwareleverancier SAP benoemd tot Special Expertise Partner (SEP) voor Business Intelligence. SAP kende die status aan VCD toe omdat dat bedrijf volgens de leverancier bewezen heeft dat het over uitgebreide kennis van SAP Business Objects in verschillende branches beschikt.

De benoeming vond plaats tijdens het jaarlijkse congres van de Vereniging van Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Criteria voor de benoeming zijn de mate van samenwerking met bedrijfsoftwareleverancier SAP, de prestaties en de kennis van SAP BusinessObjects-oplossingen. De leverancier kijkt bijvoorbeeld naar het aantal gecertificeerde consultants en het aantal succesvol afgeronde projecten. VCD heeft volgens SAP specifieke kennis van bi-toepassingen in de gezondheidszorg,detailhandel, vervoersbranche, bij financiële instellingen, waterschappen, het onderwijs en zakelijke dienstverleners. VCD heeft bijvoorbeeld bij twintig ziekenhuizen in Nederland een datawarehouse ingericht.

Eén van de doelen van het SEP-programma is dat het voor klanten en analisten eenvoudiger wordt om gekwalificeerde partners te vinden voor bepaalde branche- of oplossingspecifieke SAP-projecten. Niko Brouwer, directeur VCD Business Intelligence : 'In diverse segmenten liep dit al prima, hoewel er altijd ruimte voor verbetering is. Deze officiële erkenning is een prettige steun in de rug.'

VCD

VCD Business Intelligence ontwikkelt, implementeert en onderhoudt magementinformatiesystemen en software voor planning en budgettering. Voor de realisatie wordt samengewerkt met diverse leveranciers van bron- en databasesystemen en grote leveranciers op het gebied van rapportage en analyse zoals SAP BusinessObjects, QlikView, SAS en IBM Cognos. VCD Business Intelligence is onderdeel van de VCD IT Groep. Dat bedrijf bestaat sinds 1977.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Zie volgende link voor de overige 6 partijen die ook special expertise partner van SAP zijn voor SAP BO.
http://www.sap.com/netherlands/partners/businessobjects/index.epx

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-19T14:19:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.