Ordina neemt open source BI Jaspersoft op

Ict-dienstverlener Ordina gaat de open source business intelligence-oplossingen van Jaspersoft op de Nederlandse markt brengen. Hierdoor kunnen bedrijven en overheden hun prestaties verbeteren door het verzamelen, vinden en gebruik van informatie op een snellere en goedkopere manier inrichten.

In het afgelopen halfjaar heeft Ordina ervaring opgedaan met de oplossingen van Jaspersoft voor rapportages, analyse en management van data bij lokale overheden en in de telecombranche. Door de software van Jaspersoft biedt Ordina een flexibele oplossing die voldoet aan alle datamanagementbehoeften, tegen lagere licentiekosten. De open source bi-software van Jaspersoft voldoet aan alle eisen op het gebied van kosten, cloud computing en gebruiksvriendelijkheid, aldus Ordina.

Ordina en Jaspersoft demonstreren de mogelijkheden van de open source bi-software op 8 juni 2011 op het hoofdkantoor van Ordina in Nieuwegein.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-27T11:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.