Delta Lloyd verlengt contract met Human Inference

Verzekeraar Delta Lloyd heeft zijn samenwerking met softwareleverancier Human Inference met vijf jaar uitgebreid. Onderdeel van deze contractverlenging is de implementatie van de Sanctielijst Matching-software in de systemen van Delta Lloyd in het kader van ‘customer due diligence'. Door middel van sanctielijst matching wordt voorkomen dat Delta Lloyd zaken doet met bedrijven of personen die geregistreerd staan op de Europese sanctielijsten, bijvoorbeeld in verband met criminaliteit of terrorisme.

Delta Lloyd maakte al gebruik van een oplossing voor het matchen met sanctielijsten, maar deze voldeed niet meer aan de behoeften. In het geval van sanctielijst matching is het belangrijk dat er niet teveel matches naar voren worden gebracht, maar ook zeker niet te weinig. Delta Lloyd kan met de Sanctielijst Matching-software van Human Inference dusdanig finetunen dat extra controle tot het minimum beperkt wordt.

Delta Lloyd blijft ook gebruikmaken van de HIquality Identify, Name en Address-software van Human Inference. Hiermee worden onder andere afwijkingen in bedrijfs- en persoonsnamen gecontroleerd en gecorrigeerd, wordt adresinformatie gevalideerd, gestandaardiseerd en gecorrigeerd en wordt datavervuiling voorkomen door bronbestanden met elkaar te vergelijken en te ontdubbelen. Hiermee garandeert Delta Lloyd de datakwaliteit op de lange termijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-06T11:40:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.