Instituut Verbeeten analyseert met Infoland iTask

Ziekenhuis verpleegster zorg

Specialistisch ziekenhuis Instituut Verbeeten heeft met iTask van softwareleverancier Infoland een systeem in huis gehaald voor het analyseren en verbeteren naar aanleiding van auditregistraties, klachten en/of verbetertrajecten. Het softwarepakket biedt het instituut controle over de voortgang en geeft hen de regie. Verantwoordelijkheden en taken kunnen worden vastgelegd, beheerd en afgehandeld. Verbeteracties kunnen worden opgestart, gedelegeerd en gemonitord.

De software geeft Instituut Verbeeten de mogelijkheid om verschillende typen taken te onderscheiden, die volgbaar kunnen worden afgehandeld. De medewerkers van het instituut weten hierdoor precies waar hun verantwoordelijkheden liggen en volgens welke richtlijnen zij moeten handelen.

iProva, iDocument en i+Sync

iTask sluit aan op de andere producten uit Infoland's softwaresuite iProva. Door het gebruik van iDocument borgt men dat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar komt voor de juiste persoon. Door het gebruik van de add-on i+Sync hebben de medewerkers van het instituut via single sign-on direct toegang tot alle softwaretoepassingen.

Met iTask en de overige producten uit de suite heeft het instituut een integrale oplossing in huis voor kwaliteitsmanagement en risicobeheersing. Instituut Verbeeten is hierdoor in staat om de kwaliteit van zijn dienstverlening continu te borgen en te verbeteren.

Instituut Verbeeten

Instituut Verbeeten levert als specialistisch ziekenhuis topklinische zorg op het gebied van radiotherapeutische oncologie en nucleaire geneeskunde. Het heeft locaties in Tilburg, Breda en Den Bosch. Met 250 medewerkers worden jaarlijks ongeveer 3800 patiënten op de afdeling Radiotherapie behandeld en vinden circa zevenduizend onderzoeken en behandelingen plaats op de afdeling Nucleaire Geneeskunde.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-23T09:35:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.