Qliktech koopt partner Expressor Software

Handen schudden

BI-leverancier Qliktech neemt het Amerikaanse Expressor Software over. Dit is een softwarebedrijf voor datamanagement. It-afdelingen kunnen met de metadata-intelligence tools van Expressor Software bij implementaties van het bi-product Qlikview hun data beter beheren. Klanten kunnen de QlikView Expressor Server direct gebruiken omdat Expressor al partner was en integratiemodules voorhanden zijn.

Met de softwaretools van Expressor Software kunnen it-afdelingen vaststellen welke data zijn gebruikt en hoe ze zijn gebruikt (data lineage) en of de gemeenschappelijke datadefinities consistent genoeg zijn voor hergebruik (data governance).

Volgens Qliktech past de overname van Expressor in het overnamebeleid om bedrijven te kopen die aanvullende technologie kunnen leveren. Bij het bedrijf uit Burlington (Massachusetts) werken ruim twintig man. De waarde van de transactie is niet bekend gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-19T11:57:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.