Update Software en QlikTech koppelen CRM en BI

Crm-leverancier Update Software en business intelligence-leverancier QlikTech zijn een samenwerking aangegaan. De bi-oplossing QlikView wordt geïntegreerd met de crm-oplossing van Update. Dit komt zowel beschikbaar als in-house oplossing als op basis van het SaaS-model. QlikView zet high performance resultaten neer en maakt eenvoudig analyses van grote databestanden. Met de integratie hebben crm-gebruikers van Update sneller toegang tot bedrijfsinformatie met een breed scala aan weergave-, analyse- en rapportagemogelijkheden.

'Professioneel customer relationship management staat aan de basis van zakelijk succes', zegt Update Software-ceo Thomas Deutschmann. 'Onze klanten zullen in staat zijn om door de integratie met QlikView hun analyses in Update CRM sneller en eenvoudiger uit te voeren. Het is een aanvulling op onze crm-oplossing en zorgt voor een toegevoegde waarde. We kijken uit naar het werken als oem-partner van QlikTech.'

De toegevoegde waarde die QlikView biedt bestaat uit het visualiseren van data, uitgebreide, snelle rapportages en dynamische dashboard-analyses. Vooral gebruikers in de biowetenschappen, financiële dienstverlening en de bouw- en maakindustrie zullen profiteren van de nieuwe integratie, omdat ook QlikView zich op deze branches richt. De Update CRM Suite is beschikbaar in drie basisoplossingen. De QlikView-technologie wordt geïntegreerd binnen deze drie Update-templates.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-11T09:44:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.