Perceptive en Coney bieden samen process mining

Samenwerken

Ecm- en bpm-leverancier Perceptive Software stapt samen met data-analiseerder Coney in process mining. Binnen de samenwerking richten beide bedrijven zich vooral op interne beheersing, procesanalyse en procesaudits in het audit- en controllingsegment. Perceptive Software en Coney gaan een serie van 'Seeing Is Believing'-workshops organiseren voor auditors en controllers die geïnteresseerd zijn in process mining.

Tijdens de workshop worden verschillende onderwerpen uitgewerkt, zoals SOLL- versus IST-situatie, procesanalyse, functiescheiding en bottleneck-analyses binnen kritische bedrijfsprocessen. De tools worden stap voor stap gedemonstreerd en deelnemers gaan er vervolgens zelf mee aan de slag.

Perceptive Process Mining

Perceptive Software is een zelfstandige business unit van Lexmark International en levert onder andere Perceptive Process Mining voor interne auditing. Coney is op dit moment de exclusieve reseller hiervan in de Benelux. Perceptive Process Mining biedt auditors en controllers op geanimeerde wijze inzicht in de daadwerkelijke processen die de organisatie omringen. Naast de mogelijkheden om de werkelijke uitvoering te ontdekken en te beschrijven is er de mogelijkheid om processen te verbeteren.

De process mining-mogelijkheden van Perceptive Process Mining geeft auditors en controllers het gereedschap om systeeminformatie snel te verzamelen, te analyseren en te visualiseren op wat er precies in de organisatie speelt. De uitgebreide sturingsrapportages die Perceptive Process Mining genereert, geven managers de mogelijkheid om direct op het proces in te grijpen om zo de efficiency te verbeteren of opgemerkte bedrijfsrisico's snel te elimineren.

Brug tussen ontwerp en uitvoering

'In plaats van dagenlang te zoeken naar de bottlenecks in bedrijfsprocessen kan Perceptive Process Mining snel, intuïtief en exact de locatie ervan vaststellen', zegt Peter Dalhuisen, regional director van Perceptive Software. 'Het resultaat is een nauwkeurig en objectief beeld van hoe de zaken echt verlopen. Het slaan van de brug tussen ontwerp en uitvoering door Perceptive Process Mining tilt business process management naar een hoger niveau.'

'Al onze klanten zijn gefocust op 'méér doen met minder' terwijl tegelijkertijd de klanttevredenheid moet worden vergroot', zegt Pieter de Kok, registeraccountant bij Coney. 'Perceptive Process Mining is daarbij het instrument bij uitstek voor het finetunen van processen, waardoor snel grote verbeteringen gerealiseerd kunnen worden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-06T10:04:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.