Finext en Rosslyn Analytics stappen in cloud-BI

Financieel adviesbureau Finext treedt toe tot het wereldwijde cloudpartnerprogramma van enterprise applicatie-ontwikkelingsplatform Rosslyn Analytics. Hierdoor kan Finext Nederlandse organisaties helpen met het benutten van business analytics in the cloud.

Rosslyn Analytics biedt organisaties flexibiliteit en schaalbaarheid om te groeien, zonder de hoge kosten en risico’s die verbonden zijn aan de traditionele business intelligence-oplossingen. Finext helpt organisaties dankzij de samenwerking om de doorlooptijd van het inzetten van enterprise analytics terug te brengen van weken tot dagen, met behulp van het cloudgebaseerde Rosslyn Analytics-ontwikkelingsplatform.

Rapid

Met Rapid kunnen consultancypartners en eindgebruikers van organisaties gezamenlijk interactieve dashboards en rapporten ontwikkelen en beheren. Deze kunnen vervolgens binnen een paar minuten gedeeld worden binnen de organisatie. Hiervoor hoeft geen soft- of hardware aangeschaft te worden.

Rapid elimineert zowel de noodzaak om scripts te schrijven als de noodzaak voor het plannen van de overdracht van gegevens voor real time analyse en rapportage. Dit is mogelijk omdat Rapid elke klant een eigen cloudgebaseerde applicatie en dataopslag biedt.

Rapid geeft gebruikers een selfservice platform voor het geleidelijk verrijken van informatie. Dit geldt ook voor het combineren van verschillende gegevensbronnen, het verwijderen van onjuistheden en het rubriceren van informatie. Zo kunnen betere rapportages die nodig zijn om slimmere beslissingen te nemen veel meer on-demand gemaakt worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-26T11:54:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.