5 Computable-lezers gratis naar Big Data Forum

De ict-vaktitel Computable geeft aan vijf van zijn lezers een gratis toegangskaart voor het Big Data Forum 2013 op 22 januari 2013 in Almere. Lezers kunnen zich tot 9 januari 2013 opgeven voor een gratis toegangskaart ter waarde van vierhonderd euro. Het Big Data Forum wordt georganiseerd door Computable-partner IIR.

Op 22 januari 2013 vindt de tweede editie van het Big Data Forum plaats. Tijdens het Big Data Forum 2013 vertellen pioniers hoe zij een succesvolle big data-strategie hebben ontwikkeld. Doel daarbij is steeds het beste uit de businessdata te halen. Het programma omvat praktijkcases van onder andere het meteorologisch instituut KNMI, luchthaven Schiphol, energiemaatschappij Oxxio en het Nederlandse instituut voor radioastronomie Astron. De cases laten zien hoe je de kansen van big data het beste kunt benutten.  

Als lezer van Computable maakt je kans op een gratis ticket. Vul daartoe je contactgegevens in, plus een korte motivatie waarom je dit evenement niet wilt missen. Winnaars horen uiterlijk 11 januari 2013 per e-mail dat zij een gratis toegangskaart hebben gewonnen. Download de brochure (.pdf) voor het complete programma.

Mee doen?

Schrijf je hier in voor een gratis toegangskaart voor Big Data Forum 2013 op 22 januari 2013.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-21T13:55:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.