VCD Business Intelligence koopt EFM Software

Cloud computing

De Groningse ict-dienstverlener VCD Business Intelligence, onderdeel van de VCD IT Groep, heeft met ingang van januari 2012 het Rotterdamse softwarebedrijf EFM Software overgenomen. Dit bedrijf is vooral bekend van het pakket Bizzscore. Daarmee bedient het klanten als Interpolis en Shell, maar ook diverse ministeries, onderwijsinstellingen en woningcorporaties.

Oprichter en voormalig eigenaar van EFM Software Alwin Peppelenbosch van EFM Software is als senior manager opgenomen in het managementteam van VCD Business Intelligence.

Directeur Niko Brouwer van VCD Business Intelligence vertelt dat het toevoegen van Workflow en Strategy Maps een belangrijke reden waren voor het overnemen van EFM Software. Die onderdelen kunnen nu worden geïntegreerd met bestaande producten.

Met de overname van Bizzscore wordt het portfolio van VCD uitgebreid, waardoor de standaard software van de VCD IT Groep, de eigen bi-oplossingen en die van partners als SAP en Qlikview kunnen worden gecombineerd.

Kwalitatieve gegevens

EFM Software is sinds de oprichting in 1994 gespecialiseerd in standaard software voor registratie van kwalitatieve gegevens, workflow, strategy maps en kwaliteitsmodellen (zoals INK, balanced scorecard). Het bedrijf biedt met Bizzscore een middel om stuurinformatie te verkrijgen en inzichtelijk te maken. De softwareleverancier is Gold Certified partner van Microsoft.

VCD Business Intelligence ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geïntegreerde managementinformatiesystemen en plannings- en budgetteringspakketten. De dienstverlener werkt hierbij samen met diverse leveranciers van bron- en databasesystemen en grote speleres op het gebied van rapportage en analyse als SAP, BusinessObjects en QlikView.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-05T08:05:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.