Active Professionals neemt failliet Dink over

Overname

Ict-dienstverlener Active Professionals uit Capelle aan den IJssel neemt voor een onbekend bedrag Dink Intelligence over. Deze business intelligence-leverancier uit Houten werd op 7 mei 2013 door de rechtbank van Utrecht failliet verklaard. Vanaf 10 juni zet Dink Intelligence zijn activiteiten voort onder de vlag van Active Professionals.

Dink Intelligence ontwikkelt producten en leveren diensten op het gebied van business intelligence en competitive intelligence. Diensten waarin het gebruik van informatie centraal staat met als doel omzetverhoging of kostenverlaging, met meetbare resultaten. Hiervoor gebruikt Dink een combinatie van technologie, informatie en processen en verzorgt het advies, realisatie en detachering en levert het branche-specifieke oplossingen.

Active Professionals breidt met de overname van Dink Intelligence zijn businessunit Performance Management uit met consultants die naast QlikView, ook andere tool-ervaring hebben en complementair zijn aan het huidige team. Dink is vooral gekocht vanwege de kennis en expertise op het gebied van etl en datawarehousing. Door de overname groeit Active Professionals ongeveer 20 procent autonoom.

CBS Solutions

Dink Intelligence is niet de eerste overname die Active Professionals doet. In juni 2012 nam het namelijk ook CBS Solutions over. Dit bedrijf uit Barendrecht was een implementatiepartner voor customer relationship management (crm)-software van Sage en Microsoft. Ook bood CBS Solutions net als Active Professionals bi-oplossingen gebaseerd op Qlikview-software aan. Bij CBS Solutions werkten veertien man.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-07T18:36:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.