Software AG koopt JackBe voor webMethods

Overname

Software AG neemt voor een onbekend bedrag het Amerikaanse JackBe over. JackBe levert realtime visuele analytics en intelligence-software. Gelijktijdig met de bekendmaking van deze overname introduceert Software AG zijn nieuwe webMethods Intelligent Business Operations-platform (IBO), waarin de technologie van JackBe geïntegreerd is.

Het IBO-platform combineert realtime, historische en transactionele data met machine-to-machine-communicatie, waardoor organisaties een geïntegreerd, actueel inzicht krijgen in dynamische activiteiten en processen via gebruiksvriendelijke visuele dashboards en rapportages. Hierdoor kunnen zij sneller reageren op kansen en bedreigingen, en neemt de kwaliteit van hun zakelijke beslissingen toe. Snellere responstijden, verbeterd inzicht en gerichte actie hebben direct impact op de bedrijfsresultaten.

Intelligente actie

‘De hoeveelheid geproduceerde data groeit exponentieel’, zegt Ricardo Passchier, senior manager business solutions bij Software AG in Nederland. ‘Als gevolg daarvan ontstaat een steeds grotere behoefte aan realtime visualisatie en analyse van grote hoeveelheden gegevens om intelligente actie te ondernemen op het juiste moment. Met de mogelijkheden van JackBe in combinatie met onze oplossingen voor procesmanagement, datamanagement en integratie, zijn we in staat innovatieve oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen om hun transitie naar een digitale onderneming te ondersteunen.’

Software AG neemt naast JackBe's hoofdkantoor in Chevy Chase, Maryland, ook de R&D-faciliteit in Silicon Valley en het Latijns-Amerikaanse kantoor in Mexico-Stad over. JackBe heeft een gevarieerd klantenportfolio, bestaande uit overheidsinstellingen, financiële dienstverleners en productiebedrijven, waaronder organisaties als General Electric, Procter & Gamble, Qualcomm, Wells Fargo en Intel. Het bedrijf werd opgericht in 2003 en heeft zeventig medewerkers.

Software AG welcomes JackBe

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-23T11:01:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.