Verint koopt Nederlandse Tele’Train Software

Overname

Business intelligence-leverancier Verint Systems neemt voor een onbekend bedrag het Nederlandse Tele’Train Software over. Dit onderdeel van de Tele’Train Groep gaat verder als deel van Verint en is voortaan onder de naam ‘Tele’Train Verint’ actief. Hieronder vallen vanaf nu de oplossingen op het gebied van workforce optimisation (wfo), customer experience management en de interim professionals van de Tele’Train Groep in Nederland.

Tele’Train Talent, waarbinnen managed insourcing en de trainings- en opleidingstak vallen, is geen onderdeel van de overname. Dat geldt ook voor The Knowledgebase Company en de Tele’Train-activiteiten in België en Duitsland. Die blijven opereren binnen de bestaande Tele’Train Groep onder de huidige eigenaren.

Tele’Train Software verbetert de prestaties van contactcenters. Door de overname wordt dit gekoppeld aan de workforce optimisation- en voice of the customer analytics-oplossingen van Verint. Tele’Train Software was al jaren Verint-partner en daarom ook aanwezig op de Nederlandse wfo-markt. Verint heeft verder ook nog zijn Security Intelligence Solutions-portfolio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-07T15:50:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.