BI Academy bundelt aanbod BI-opleidingen

Training

BI Academy is een nieuwe website die een overzicht biedt van opleidingen, workshops, trainingen en certificeringen voor het ict-vakgebied business intelligence en datawarehouse. Volgens oprichter Remco Broekmans voorziet de website in de vraag naar een centrale plek met informatie over bi-opleidingen.

Broekmans: 'BI-Academy is ontstaan door een gemis aan één plaats waar men terecht kan voor goede business Intelligence en datawarehouse-opleidingen over de volle breedte.' Volgens de oprichter belicht het niet alleen de technische aspecten, maar ook de theoretische achtergronden zoals samenwerken, projectmethodieken, Agile en workshopvormen die in diverse opleidingsvormen worden aangeboden.

De oprichter benadrukt dat het om een onafhankelijke en zelfstandige portal gaat. Naast de eigen opleidingen wordt samengewerkt met netwerkorganisatie BI-Podium en bi-adviesorganisaties i3, Nippur en Centennium.

Uitbreiden

Broekmans verwacht dat het aanbod in de nabije toekomst wordt uitgebreid met complete opleidingen. Er wordt gestart met een breed en actueel aanbod aan trainingen. De BI Academy moet bovendien aansluiten op de thema's van de evenementen van netwerkorganisatie BI-Podium. Daar delen ict'ers hun kennis van en ervaringen met het bi-vakgebied.

Broekmans werkt als zelfstandig bi-adviseur. Op zijn cv staan onder andere bi-projecten bij het AMC, de gemeente Den Haag en de Rabobank. Daarvoor werkte hij onder meer voor Centennium.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-21T14:19:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.