Ilionx opent nieuw kantoor in Zwolle

Kantoor Ilionx in Zwolle

Ict-dienstverlener Ilionx heeft een nieuw kantoor geopend in Zwolle. De opening van de vestiging was noodzakelijk vanwege de groei van de organisatie. Op deze locatie worden twee business units gehuisvest: Information Management Oost en Java Solutions. In totaal nemen veertig business intelligence (bi)- consultants en Java-experts hun intrek in het nieuwe kantoor. Ilionx verwacht dat dit aantal de komende jaren verder zal toenemen.

Arnoud Mesken, unitmanager Information Management bij Ilionx: 'We merken dat de vraag naar advies, beheer en realisatie van bi-oplossingen blijft toenemen. Door verdere groei van het klantenbestand in de regio’s is er besloten een groter kantoor te openen in Zwolle dat, naast Utrecht, Almere en Groningen, de benodigde faciliteiten biedt en mogelijkheden heeft voor toekomstige uitbreiding.'

Begin dit jaar is het bedrijf met een business unit gestart die zich volledig richt op open source-oplossingen, met name vanuit Java. Volgens Raymond Lodewijkx, unitmanager Java Solutions, biedt het nieuwe pand van Ilionx de mogelijkheid om samen te werken in projecten voor klanten en om kennissessies te organiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-26T15:08:00.000Z Rik Sanders