GGD en RFM investeren in Bright Cape

GGD Investments en RFM Holding treden toe als investeerders in Bright Cape, een ict-dienstverlener op het gebied van data analytics, risicobeheer en projectmanagement. Het bedrijf uit Eindhoven voorziet te profiteren van de trend dat bedrijven in toenemende mate een behoefte hebben om relevante (stuur)informatie te halen uit grote hoeveelheden data. Met deze stuurinformatie zijn de opdrachtgevers beter in staat om in te spelen op toekomstige verwachtingen, aldus Bright Cape.

Bright Cape past in het investeringsbeleid van GGD Investments om te participeren in organisaties met een hoog specialistisch karakter. Het fonds is actief in de it-branche, technische automatisering en personeelinformatie- en salarisverwerking. De volgende bedrijven worden ondersteund: Nobleo Technology, Nobleo Manufacturing en Nobleo Bouw & Infra, softwaretestbedrijf Testpeople, Mettom Payrolling, Vionq (partner van Afas Consultancy), subsidieadvieskantoor Addvisor, financial en data analytics bedrijf Bright Cape en GGD Service Center.

Naast GGD Investments treedt ook RFM Holding toe als investeerder. RFM Holding is opgericht door Pieter van den Tillaart, die zijn carrière heeft opgebouwd op strategische financiële posities binnen de industrie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-07T11:19:00.000Z Rik Sanders