Valid rolt Microsoft APS Europees uit

Analytics

Dienstverlener Valid exploiteert een Microsoft Analytics Platform Systeem (APS) voor big data pilots. Valid is daarmee naar eigen zeggen de eerste dienstverlener in Europa die het APS van Microsoft heeft aangeschaft.

Het analyse systeem is een appliance op basis van HP-hardware. Het Valid APS is vooral geschikt voor klanten die de mogelijkheden van big data willen verkennen. Met de oplossing kunnen organisaties op een laagdrempelige manier kennismaken met geavanceerde analytics toepassingen. Bij een succesvolle pilot kan een organisatie eventueel in een eigen APS-omgeving investeren.

Het Microsoft APS is een schaalbare, high performance appliance, waarmee gestructureerde- en ongestructureerde data snel geanalyseerd kunnen worden. Het APS combineert de Microsoft SQL Server Parallel Data Warehouse (PDW) technologie en de 100 procent Apache Hadoop-distributie van Microsoft. APS biedt de Polybase-technologie voor gegevensquery's, om gegevens uit SQL Server PDW te integreren met gegevens uit Hadoop.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-11T15:08:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.