QNH opent vestiging in Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

Ict-dienstverlener QNH Consulting opent een nieuwe vestiging op de High Tech Campus in Eindhoven. De reden van de nieuwe locatie was het toenemende aantal klanten in Noord-Brabant en de groei van het bedrijf.

QNH staat dichtbij de klanten en medewerkers en het nieuwe kantoor is dan ook een vanzelfsprekende stap. Om mee te bewegen met de laatste technologische ontwikkelingen, is de keuze gevallen op de High Tech Campus.

Met een locatie op de High Tech Campus hoopt de it-partner klanten te voorzien van de nieuwste technologische innovaties. De vestiging in Eindhoven gaat nauw samenwerken met de andere vier QNH-kantoren, gevestigd in Amsterdam, Groningen, Maastricht en Hasselt (België).

Groei business analytics

Met de toenemende mogelijkheden van cloud, business en predictive analytics merkt de ict-dienstverlener dat veel bedrijven momenteel grote stappen zetten op deze gebieden. De groeiende vraag naar kennis en ervaring rondom cloud en business analytics-oplossingen van klanten in de regio Noord-Brabant, heeft QNH doen besluiten om juist daar een nieuwe vestiging te openen.

Hen Snackers, ceo van QNH over de nieuwe locatie: ‘Wij zijn erg enthousiast over het openen van deze nieuwe vestiging in Eindhoven. Door een lokale focus en aanwezigheid kunnen we de vraag van onze klanten nog beter beantwoorden. Om ons bedrijf in beweging te houden, is een innovatieve locatie als de High Tech Campus in Eindhoven de ideale plek voor een nieuw kantoor. We zitten dan in het hart van innovatie in Nederland en dat voelt goed. Ook in deze regio gaan wij vol enthousiasme aan de slag voor en vooral met nieuwe en bestaande klanten. Daar horen energieke collega’s bij en daarom kijken we uit naar aanvulling op ons team in regio Eindhoven. Door deze uitbreiding op de High Tech Campus stimuleren we onze medewerkers én klanten om een stap verder te zetten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-01T13:25:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.