Dirk en Dekamarkt kiezen voor Micompany

Dirk van der Broek

Dirk van den Broek, een supermarktketen van Detailresult Groep

Supermarktketen Detailresult Groep neemt de Retail Analytical Suite van big data-specialist Micompany in gebruik. Deze softwareoplossing geeft een gedetailleerd inzicht in het koopgedrag van klanten. Hiermee kan de supermarktketen het productaanbod beter afstemmen op de lokale klantbehoeften. De partijen hebben hiervoor een driejarig contract getekend.

Detailresult Groep beschikt over de twee supermarktketens Dekamarkt en Dirk. De Retail Analytical Suite van Micompany geeft Detailresult een gedetailleerd inzicht in het koopgedrag van de klanten. Dit geeft categoriemanagers inzicht in hoe trouw bepaalde klantgroepen aan een merk zijn en welke promoties door klanten het meest op prijs worden gesteld. Daarnaast kan de supermarktketen het assortiment beter afstemmen op de lokale behoeften.

Detailresult Groep is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen de supermarktketens DekaMarkt en Dirk van den Broek. Het bedrijf omvat 189 filialen en heeft ruim negentienduizend medewerkers in dienst. Micompany is een bureau op gebied van big data analytics. Het heeft de Analytical Suite ontwikkeld, een gestandaardiseerde oplossing die medewerkers toegang geeft tot benodigde klantinzichten. Het team bestaat uit meer dan zestig medewerkers. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-25T11:50:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.