FlowFabric voegt Ortec-intelligentie toe aan Mendix

Softwareontwikkelaar op basis van Mendix-technologie, FlowFabric, voegt de intelligente planningsalgoritmes van Ortec toe aan zijn applicaties. Dankzij de Ortec Field Service-oplossing moeten planningszaken zo optimaal mogelijk op elkaar kunnen worden afgestemd.

FlowFabric signaleerde dat bij de automatisering van een omvangrijk planningsvraagstuk extra intelligentie vereist is. Denk hierbij aan de slimme afstemming tussen opdrachten, medewerkers, klanten, tijdstippen. Om die reden ging het bedrijf, dat software ontwikkelt op basis van Mendix-technologie, op zoek naar een partner. Het bedrijf kwam terecht bij Ortec, die intelligente planningsalgoritmes heeft ontwikkeld voor het optimaliseren van het planningsproces.

Bart Veeke, business unit manager van de workforce divisie bij Ortec, is te spreken over de samenwerking. ‘FlowFabric is als geen ander in staat om complexe processen te doorgronden en, met behulp van het Mendix-ontwikkelplatform, snel business applicaties te ontwikkelen. Daarbij ziet FlowFabric in dat het toepassen van besliskunde cruciaal is bij het optimaliseren van processen. Met deze visie loopt FlowFabric voorop. Het partnership op het gebied van field service optimalisatie is wat mij betreft het begin van onze verdere krachtenbundeling om aansprekende business cases bij onze klanten te realiseren.’ Bovendien vullen beide partijen elkaar volgens hem aan op het gebied van kennis en matchen ze qua bedrijfscultuur. ‘Dat is een stevige basis voor een strategisch partnership.’

Volgens Kjeld Cornelissen, algemeen directeur bij FlowFabric, kan de softwareontwikkelaar zijn klanten beter ondersteunen bij het behalen vanden bedrijfsdoelstellingen door de samenwerking met Ortec. ‘De expertise van Ortec op het gebied van besliskunde biedt uitkomst bij het oplossen van planningsvraagstukken. Dit is voor ons vaak slechts een onderdeel van de totale oplossing, maar wel een belangrijke. Daarom is ook hierbij alleen het beste goed genoeg.’ 

Welke vraagstukken opkomen bij planningsprocessen en hoe FlowFabric terecht is gekomen bij een samenwerking met Ortec, legt Cornelissen verder uit in het artikel ‘FlowFabric maakt planningsvraagstukken bespreekbaar’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-01T10:05:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.