DPA en BigData Republic bieden data science training

vergadering

De Amsterdamse it-detacheerder DPA gaat samen met BigData Republic invulling geven aan een traineeprogramma voor data scientists. Deze it-professionals volgen gedurende een jaar wekelijks acht tot zestien uur training. Daarnaast werken ze drie tot vier dagen per week bij verschillende opdrachtgevers.

Derk Disselhoff, business line manager bij DPA: ‘Samen met BigData Republic willen we de kenniskloof overbruggen waar veel data scientists in hun eerste baan tegenaan lopen. Data scientists die al veel ervaring hebben met hoogwaardige projecten delen kennis met onze trainees. Daardoor kunnen ze snel doorgroeien naar expertniveau op big data-gebied. Ook krijgen ze begeleiding bij het oplossen van complexe statistische vragen die bij hun opdrachtgever spelen of bijvoorbeeld het realiseren van end-to-end data oplossingen.’

Machine learning

BigData Republic verzorgt trainingen in onder andere R, Python, machine learning technieken, process mining, statistical modelling en deep learning. Daarnaast volgen de it'ers trainingen in zogenaamde 'soft skills' bij DPA Academy.

BigData Republic is specialist op het gebied van data science, big data engineering en big data-architecturen. De onderneming helpt organisaties om businessdoelstellingen te vertalen naar design, implementatie en gebruik van innovatieve big data-oplossingen. De it-consultant is gevestigd in Nieuwegein.

De beursgenoteerde Amsterdamse it-detacheerder DPA richt zich op it-professionals met vaardigheden op het gebied van data-integratie en -analyses, bedrijfsapplicaties en it-infrastructuren. Het bedrijf is opgericht in 1990. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-10T11:42:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.