Lagarde Groep start BI-tak Excellis

bi

De Lagarde Groep uit Putten start een nieuw bedrijfsonderdeel: Excellis. De tak adviseert klanten over data-oplossingen en business intelligence (bi). Daarvoor zoekt het nieuwe consultants. Dat maakt directielid Eddy van Dijk bekend tijdens een klantenevenement.

Directielid Eddy van Dijk vertelt dat het bedrijf de afgelopen jaar vragen kreeg over wat te doen met big data en business intelligence. ‘We hebben besloten dat niet te integreren in één van de bestaande bedrijven, maar lanceren hiervoor een nieuw bedrijfsonderdeel: Excellis. Die tak gaat klanten adviseren in het omgaan met grote hoeveelheden data en inzicht creëren door middel van intelligente dashboards.’ Het bedrijf zoekt consultants met kennis van bi en intelligente dashboards.

Tijdens het klantenevent van Lagarde vond ook het afscheid van directeur Gerrit van Lagen plaats. Hij bekleedde de functie 25 jaar en verkocht in het najaar van 2016 het bedrijf aan huidige directeuren Eddy van Dijk en Bert Noteboom.

Van Lagen: ‘Ik signaleerde enkele jaren geleden dat het bedrijf een nieuwe fase inging. Deze fase vraagt om een ander type leiding geven. Ik vertrouw erop dat het nieuwe management het dna van Lagarde begrijpt en voortzet.’

Lagarde Groep

Lagarde Groep bestaat uit Lagarde, Blankestijn Beveiliging, Entris, Escron en Excellis. Het bedrijf is gevestigd in Putten en heeft ruim negentig medewerkers in dienst. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T14:32:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.