Managed hosting door True

Performation laat oog vallen op BI-startup Datinzo

 

 Data science

Zorginformatiespecialist Performation uit Bilthoven heeft business intelligence-aanbieder Datinzo overgenomen. Deze startup uit Groenekan is sinds twee jaar actief in de Nederlandse zorg en biedt drie bi-producten. Financieel adviesbureau MBCF heeft de deal begeleid.

Datinzo hebben zij drie producten ontwikkeld die Performation zal inbedden in haar bestaande aanbod. Het betreft de Contracteringsmodule voor het opstellen van betrouwbare en competitieve prijslijsten, de Zinnige zorgmonitor ter ondersteuning van het identificeren, aanpakken en volgen van onnodige zorg en verspilling, én Forecast voor het in kaart brengen en bespreekbaar maken van omzetrisico's.

Performation, waar zo'n tachtig man werken, nam afgelopen april ook al Zorg-Inzicht over. Deze dienstverlener combineert zorginformatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met demografische gegevens. Dit geeft zorginstellingen een prognose van de herkomst van patiënten op aandoeningsniveau en per vakgebied.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6042476). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×