E-mergo levert datawarehouse-oplossing aan BVGO

Data

Business intelligence (bi)-leverancier E-mergo uit Delft implementeert een datawarehouse-oplossing bij VolkerWessels Bouw en Vastgoed Ontwikkeling (BVGO). Het gaat om de Discovery Hub-oplossing van de Deens-Amerikaanse softwareleverancier TimeXtender. Hiermee bespaart het bouwbedrijf tijd, heeft het inzicht in de processen en worden nieuwe Microsoft NAV-versies automatisch gesynchroniseerd.

VolkerWessels BVGO werkte voorheen met in-house ontwikkelde etl’s (extraction, transformation and loads) om gegevens uit Microsoft NAV in het datawarehouse te laden. Het liep aan tegen lange ontwikkeltijden en lange oplostijden bij fouten. Bovendien was het tijdrovend om nieuwe bronnen en nieuwe NAV-versies op het datawarehouse aan te sluiten.

Het bouwbedrijf zocht daarom een nieuwe datawarehouse-oplossing en koos voor Discovery Hub. Deze oplossing van TimeXtender schrijft, op basis van machine learning, geautomatiseerd scripts om alle data in de datawarehouse te laden. Na een proof of concept (poc) is besloten de softwareoplossing in gebruik te nemen. BVGO claimt dat deze datawarehouse-oplossing de voormalige problemen heeft verholpen.

E-mergo en TimeXtender

E-mergo levert business intelligence-oplossingen van Qlik en TimeXtender. Dat laatstgenoemde bedrijf heeft kantoren in Denemarken en de VS en levert een datawarehouse automation-oplossing voor Microsoft SQL Server. Het bedrijf is sinds maart 2016 Qlik Technology Partner. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-15T10:14:00.000Z Suzanne Martens