Managed hosting door True

Ymor koopt Deense branchegenoot Avenida

 

Deal handen schudden overname

Performancespecialist Ymor uit Utrecht neemt zijn Deense branchegenoot Avenida over. Hiermee wil het bedrijf internationaal groeien in Scandinavië. Main Capital, de investeerder van Ymor, heeft de overname ondersteund. Hoeveel Ymor voor Avenida heeft betaald, is niet bekendgemaakt.

Ymor-ceo Martin van den Berge: ‘In de zoektocht naar nieuwe partners merkten we dat bedrijven in Scandinavië op vergelijkbare wijze it-dienstverlening aanbieden. Met deze overname kunnen we onze software ook in die regio positioneren. Bovendien stelt het ons in staat om de productontwikkeling verder door te voeren.’

Na de overname telt de gecombineerde organisatie zo’n honderd medewerkers en tweehonderd klanten. 

Avenida, opgericht in 2007, levert application performance monitoring-diensten. Het bedrijf is actief in Scandinavië en rekent retailers en financiële- en logistieke bedrijven tot zijn klantenbestand. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

Ymor is opgericht in 2003 en gevestigd in Utrecht. Het bedrijf levert application performance management (apm)- en it operations analytics (itoa)-oplossingen. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6192689). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Proficiat. Met meer en meer cloudtoepassingen wordt Performance een steeds groter issue! Ik hóór iederéén over de cloud en bijna niemand over performance of bijbehorende bandbreedte. Wanneer neemt Ymor een Belgisch bedrijf over??

Hans,

Wat een goede opmerking maak je daar. Juist op het moment dat er overgegaan wordt tot cloudoplossingen wordt performance ontzettend belangrijk. Mensen die APM niet begrijpen gaan er vaak van uit dat als het in de cloud draait alles wel goed presteert en de beschikbaarheid ook gegarandeerd is. Maar daar twijfel ik 100% aan. Laat ons maar weten waar we je mee kunnen helpen ;-)

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×