Managed hosting door True

Umbrio breidt uit naar België

België en Nederland

Umbrio, een leverancier uit Rijswijk (Nederland) van machine data-analyses, gaat van start in België. Hier gaat een team van vier senior consultants aan de slag. Zij staan onder leiding van Kris Janssens, die de afgelopen twee jaar voor Splunk heeft gewerkt.

Het Nederlandse Umbrio is in 2013 opgericht door Erik Witte en heeft inmiddels zestig man in dienst op het kantoor in Rijswijk. De organisatie creëert inzichten uit machine data en biedt hiermee oplossingen voor it, security en internet of things (IoT)-uitdagingen. Het heeft bijvoorbeeld voor Rabobank met de technologie van Splunk een iDeal-dashboard ontwikkeld.

Wij zien in België grote kansen omdat daar nog geen bedrijven zijn die een end-to-end oplossing bieden voor succesvolle machine data analytics’, legt ceo Witte uit over de keuze voor België.

Het Belgische team komt onder leiding te staan van Kris Janssens als business development manager. Hij komt over van Splunk, waar hij twee jaar als sales manager voor de Belgische regio heeft gewerkt. Daarvoor is hij werkzaam geweest voor it-bedrijven als SAP, Dell en IBM. Hij zegt trots te zijn om Umbrio in België te introduceren.

Umbrio is partner van onder meer het Amerikaanse databedrijf Splunk (elite status), HPE en Micro Focus. Daarnaast is het lid van het Open Group IT4IT Forum.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-25T11:31:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.