Notilyze versterkt portfolio door inlijving Saasnow

Deal handen schudden overname

De Rotterdamse analytics-as-a-service-aanbieder Notilyze neemt zijn stadsgenoot Saasnow over. Deze jonge onderneming biedt cloudgeoriënteerde klanten via een self-service portal laagdrempelige toegang tot het business analytics-platform SAS Viya.

Met de overname van Saasnow versterkt Notilyze zijn dienstverlening op het gebied van analytics. De oplossing van Saasnow wordt geïntegreerd met de dienstverlening van Notilyze. Naar eigen zeggen ontstaat hierdoor een complete analytics-oplossing voor organisaties die hun data maximaal willen benutten.

SAS Viya is een computerplatform dat alle soorten analytics-vragen verwerkt en tegelijkertijd de vertrouwde SAS-omgeving naar de cloud brengt. De nieuwste versie van het platform helpt organisaties bij de connectie tussen opensource-toepassingen en SAS-producten.

Inzichten

Saasnow werd in 2015 opgezet door hosting provider Amsio en bi-leverancier SAS. Gebruikers kunnen met de technologie eigen data in de cloud onderzoeken en daarmee snel tot nieuwe inzichten komen. De tool wordt wereldwijd aangeboden. Onder de klanten bevinden zich organisaties als Bombardier en Volvo.

Notilyze is opgericht in 2016. Het bedrijf verstrekt geen financiële details over de overname.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-11T07:30:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.