Visma Verzuim uitgebreid met twee producten van i8

Visma Verzuim wordt aangevuld met twee producten van business intelligence (bi)-specialist Team i8 uit Schijndel. Het betreft de Odata-connector en een rapportage & analyse-module. Visma Verzuim is de door het Noorse softwarebedrijf Visma aangeboden online applicatie voor verzuimbeheer in Nederland.

Visma Verzuim is de paraplu waar Visma zijn verzuimbeheerportfolio heeft ondergebracht. Dat is ontstaan door de overnames in 2019 van Verzuimsignaal (behoorde tot Unit4) en Dotweb. Afgelopen 1 juli zijn de producten van beide bedrijven samengevoegd in één suite waarbij Verzuimsignaal is omgedoopt tot Visma Verzuim VZS en Dotweb Cloud in Visma Verzuim DWC.  De namen van de twee bedrijven veranderen vooralsnog niet. Contractueel verandert er ook niets, want Dotweb en Verzuimsignaal blijven vooralsnog twee zelfstandige bedrijven.

In Visma Verzuim wordt dagelijks het verzuim voor circa 3,5 miljoen werknemers in Nederland beheerd. De productsuite wordt nu versterkt door de overnames van de Odata-connector en de rapportage & analyse-module van Team i8. Met deze bi-specialist is tevens een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Met de Odata-stekker kunnen klanten hun eigen data-analyse-omgeving of bijvoorbeeld van PowerBI op Visma Verzuim aansluiten. De rapportage & analyse-module maakt het voor klanten zonder een eigen bi-oplossing mogelijk verzuimgegevens te analyseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-29T13:01:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.