Remco den Heijer nieuwe topman van SAS Benelux

Managing Director SAS Benelux

Analytics-specialist SAS maakt bekend dat Remco den Heijer benoemd is tot directeur Benelux. In zijn nieuwe rol is Den Heijer verantwoordelijk voor de expansie van SAS in België, Nederland en Luxemburg. Hij volgt Heere Blokhuis op die de Europa-topman wordt bij softwarebouwer Elastic.

Den Heijer heeft sinds 2004 diverse leidinggevende functies vervuld bij SAS, waarvan de afgelopen vijf jaar in Singapore. In zijn laatste rol was hij de vicepresident van ASEAN (Zuidoost-Azië), waar hij een grote rol speelde in belangrijke successen van de regio.

Den Heijer is enthousiast over zijn nieuwe functie: ‘Analytics was al vóór de pandemie absoluut noodzakelijk voor organisaties om meer veerkracht en concurrentievoordeel te behalen. Die noodzaak is alleen nog maar groter geworden. We zien geweldige kansen voor alle organisaties die de digitale transformatie omarmen. Of dit nu gaat om het bestrijden van fraude, het optimaliseren van klantinteracties, het verbeteren van risicomanagement en compliance, of het leveren van betere zorg, de mogelijkheden zijn enorm en eindeloos.’

Den Heijer rapporteert aan Bert Boers, senior vicepresident South West East Europe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-11T11:39:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.