Jan Kees de Jager ict personality van het jaar

Jan Kees de Jager is gisteravond door ICT~Office verkozen tot ict personality 2007. Hij kreeg de award vanwege zijn bijdrage om de betekenis van ict op de nationale agenda te zetten in de vorm van ict als innovatie-as.

Jan Kees de Jager is directeur en oprichter van het bedrijf ISM eCompany. Verder speelde hij een actieve rol in het Innovatieplatform. Ook is hij lid van het Strategisch ict-overleg van het Ministerie van Economische Zaken. Daarnaast is hij actief in het bestuur van het cda en voorzitter van de Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN).

Eerder werden (2006), Siep Eilander (2005) en Joop van Lunteren (2003) tot ict personality van het jaar uitgeroepen Paul 't Hoen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Jan Kees is wat mij betreft een waardige winnaar van deze prestieuze award.

Ik heb Jan Kees twee keer horen spreken op verschillende bijeenkomsten en de overtuiging en passie die hij tentoonspreidt werken zeer aanstekelijk. Ik ben er ook blij mee dat het dit keer een relatief jong iemand is geworden een ondernemer. Dat spreekt toch veel meer tot de verbeelding van menigeen die in deze sector werkzaam is, dan weer een grijze voorzitter van de raad van bestuur van een grote detacheringsclub.

Passie alleen lijkt me niet voldoende, heeft die man ook daadwerkelijk iets betekend het afgelopen jaar ? En 'relatief jong' betekent in mijn boekje dus gewoon weer een oude l*l met een vlotte babbel ... Doe me dan maar iemand met een echte visie zoals Dijkstra of Tanenbaum of die jongens van TomTom ...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-12-21T11:45:00.000Z Rian van Heur


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.