KSI naar Amsterdamse Nmax

KSI International, een leverancier van standaard-software, gebruikersondersteuning en detachering uit IJsselstein gaat naar de Nieuwe Markt van Amsterdam Exchanges (Nmax).

Beleggers kunnen vanaf vandaag inschrijven op aandelen KSI. De inschrijving zal naar verwachting op 3 december sluiten. De prijsrange waarbinnen kan worden ingeschreven, ligt tussen 13 en 16 gulden.
De plaatsing omvat een emissie van 3,076 miljoen nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de onderneming zelf, alsmede een herplaatsing van maximaal 1,153 miljoen aandelen door de bestaande aandeelhouders. Als de inschrijving succesvol blijkt, kunnen daar nog ruim 600 duizend aandelen bijkomen.
KSI wil via de beursgang extra kapitaal verkrijgen om de groei te financieren. Onlangs werd de ITé Groep overgenomen. Een ander motief is vergroting van de naamsbekendheid. Ir. Bodo Douqué is lid Raad van Commissarissen geworden, evenals Pieter Kerdel (ex-directeur van de effectenbank Kempen & Co) en de Groningse hoogleraar prof. dr. P. Leeflang.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-11-30T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.