Wie werkt waar?

Een nieuw jaar, een nieuwe baan. Zestien personen lieten Computable weten dat zij in het nieuwe jaar in een nieuwe functie aan de slag gaan.

Ruud Verheul naar Symantec

Symantec heeft Ruud Verheul tot manager global services van Symantec Nederland benoemd. Ruud Verheul is actief in de it-wereld sinds 1987. Hij is zijn it-loopbaan gestart bij HP Nederland waar hij diverse functies bekleedde, waaronder it service management consultant, team leider it service management, it manager en presales manager. In 2003 is hij bij Veritas Software gestart als presales manager Benelux en na de fusie met Symantec als presales manager Nederland. Ruud Verheul is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Erwin Vijn en Edward Lotterman naar Systimax Solutions

Erwin Vijn en Edward Lotterman treden in dienst bij Systimax Solutions, dochteronderneming van Commscope. Erwin Vijn is afkomstig van SLTN Professional Services. Eerder werkte hij bij NCR Nederland en AT&T. Edward Lotterman werkte de afgelopen acht jaar als account manager bij Dimension Data Nederland. Lotterman gaat als business development manager producten en oplossingen van Systimax onder de aandacht brengen bij eindgebruikers en consultants.

Ronald Ravel wordt Sales Manager Toshiba

Toshiba Information Systems Benelux, leverancier van portable computers en toebehoren, heeft Ronald Ravel aangesteld als sales manager Nederland. Ravel was tot nu toe verantwoordelijk voor de afdeling zakelijke verkoop bij Toshiba. In zijn nieuwe functie neemt hij tevens de leiding op zich van de verkoop aan de retailmarkt.

Jan Blom wordt manager operations Ictivity

Bij Ictivity wordt Jan Blom per 1 januari 2008 manager operations. Hij zal leiding geven aan de bedrijfsonderdelen engineering, adviesbureau en projectbureau vallen. Blom was eerder manager adviesbureau bij Ictivity.

Zijian Tang naar The MathWorks

Zijian Tang wordt application engineer op het gebied van signal processing and communications bij The MathWorks. Het bedrijf ontwikkelt technical computing- en model-based design-software voor engineers en wetenschappers. Tang is verantwoordelijk voor de technische aspecten van het salesproces. Daarnaast voert hij productevaluaties uit en geeft hij productdemonstraties en technische presentaties bij klanten. Tang promoveerde aan de TU Delft op signaalverwerking voor telecommunicatie met zijn proefschrift getiteld ‘OFDM Transmission over Rapidly Changing Channels'.

Jörg Vandreier naar IDS Scheer

IDS Scheer, leverancier van business process management-oplossingen (BPM), heeft Jörg Vandreier (44) benoemd tot chief financial officer (CFO). Vandreier is vanaf 1 januari 2008 verantwoordelijk voor corporate finance, investeerdersrelaties en het interne it-beleid. De afgelopen vier jaar was Vandreier werkzaam als chief financial officer van Itelligence. Tussen 2000 en 2003 was hij lid van het managementteam van SAP Systems Integration.

Gert-Jan Bloks naar Anteryon

Gert-Jan Bloks is per 1 januari 2008 CEO van Anteryon. Anteryon is een leverancier van optische systeemoplossingen. Het bedrijf levert deze oplossingen aan industriële organisaties wereldwijd. Gert-Jan Bloks was zeven jaar werkzaam bij Alcatel-Lucent als director carrier business. In deze functie was hij onder meer verantwoordelijk voor de integratie van Alcatel en Lucent in Nederland.

Jeroen van Brussel groeit door bij Orange Business Services

Orange Business Services benoemt Jeroen van Brussel tot country manager en managing director België, Nederland en Luxemburg. De nieuw gevormde regio Benelux is voor Orange Business Services een van de meest belangrijke regio's binnen Europa op het gebied van omzet en diensten. Jeroen van Brussel was al managing director voor Nederland.

Jan-Willem Koppers naar Quest Software

Quest Software Nederland benoemt Jan-Willem Koppers als channel manager. Eerder werkte Jan-Willem bij Juniper Networks waar hij verantwoordelijk was voor de enterprise accounts in de financiële markt. Koppers deed ook ervaring op bij Comparex en Dell.

Jan-Paul Meijer naar EclipseIT

EclipseIT, specialist in software testen, breidt zijn dienstverlening uit met Business Intelligence (BI). Hiertoe is Jan-Paul Meijer aangetrokken als directeur BI Solutions. Meijer was voorheen werkzaam als business unit manager bij Ordina VisionWorks, adjunct-directeur bij LogicaCMG en heeft zijn sporen verdiend op Business Intelligence gebied. Hij zal binnen EclipseIT de Business Intelligence en data warehouse competentie verder vorm gaan geven.

Iwan van der Wolf directeur Port Infolink

Per 1 januari 2008 is Iwan van der Wolf de nieuwe directeur van Port Infolink. Van der Wolf werkt al sinds de start in 2002 bij Port Infolink en was betrokken bij de ontwikkeling van het overkoepelende Port Community Systeem voor efficiënte informatie-uitwisseling in de haven van Rotterdam.

Nienke de Klerk naar Kadenza

Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft Nienke de Klerk (45) aangesteld als senior projectmanager. In deze functie stuurt Nienke projectteams van Kadenza-consultants aan. Nienke de Klerk werkt ruim twintig jaar in de it-sector en oefende verscheidene managementfuncties uit bij grote en middelgrote ondernemingen. Zij startte haar carrière als programmeur om daarna gestaag door te groeien naar field, lijn, project en algemene managementfuncties.

Van Vlimmeren en Patist in directie Inter Access

ICT-dienstverlener Inter Access benoemt Michiel van Vlimmeren en Luc Patist in de hoofddirectie. Van Vlimmeren is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor managed services en professional services it-infrastructuur, terwijl Patist zich zal richten op verdere uitbouw van de commerciële tak van Inter Access. Van Vlimmeren werkt al negen jaar bij Inter Access in diverse functies. Patist werkte vanaf 1985 bij IBM in verschillende commerciële en managementfuncties.

Arjan Bonte naar Kender Thijssen

Kender Thijssen heeft Arjan Bonte (37) aangesteld als accountmanager. Bonte beschikt over ruime ervaring op het gebied van sales in de ict-branche. Zo was hij elf jaar werkzaam bij RAM Mobile Data, waar hij diverse salesfuncties vervulde. De laatste vier jaar bekleedde Arjan bij dit bedrijf de functie van Business Partner Manager voor Navara, een softwareplatform om applicaties mobiel te ontsluiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-03T15:50:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.