Wie werkt waar?

Elf mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan, zo lieten zij Computable weten. Ook een nieuwe baan? Meld het in een mail aan computable@vnumedia.nl.

Jos Marchand naar iNEWiT

iNEWiT, de Belgische leverancier van mobiele videocommunicatie, heeft Jos Marchand benoemd als business development manager voor het Midden-Oosten en Afrika. Jos wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen en versterken van iNEWiT's netwerk van telecom operatoren en marktpartners. Marchand werkte voorheen als zelfstandig business development consultant; daarvoor was hij business development manager bij HP en Compaq Computer. Jos is 52 en heeft 3 kinderen.

Michiel Glazener wordt regionaal directeur StreamServe

StreamServe, leverancier van Enterprise Document Presentment (EDP), benoemt Michiel Glazener tot regional director Benelux. Glazener heeft ruim twintig jaar sales- en managementervaring binnen diverse softwarebedrijven. De afgelopen drie jaar was hij als Sales Director verantwoordelijk voor de financiële markt binnen StreamServe.

Evert Janssen naar Het Expertise Centrum

Evert Janssen treedt als consultant in dienst bij Het Expertise Centrum (HEC). Janssen (1971) heeft ervaring opgedaan bij de Gemeente Helmond en Centric Public Sector waar hij financiële informatie systemen implementeerde bij gemeenten en provincies. Janssen gaat zich bij HEC voornamelijk bezig houden met vraagstukken uit de Sociaal-Economische sector.

Robert Hol naar Comsec

Internationaal beveiligingsleverancier Comsec breidt zijn team uit met security consultant Robert Hol. Hij werkte hiervoor bij BBned. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor het implementeren van een intrusion detection-systeem en het schrijven van security-beleidsregels. Daarnaast gaf hij incident response-trainingen.

Reinout van Meurs naar IntelliStorage

IntelliStorage, storage-integrator uit Naarden, heeft Reinout van Meurs aangesteld als marketing manager. Reinout gaat zich toeleggen op een snelle expansie van de organisatie in de Benelux. Daarnaast zal hij actief zijn bij zusterbedrijf Continuity Solutions. Voorheen was Reinout van Meurs ruim acht jaar werkzaam bij storagespecialist ISIT waar hij dezelfde functie vervulde.

Ronald Teijken naar Sterling Commerce

Sterling Commerce, een dochteronderneming van AT&T, heeft Ronald Teijken aangesteld als industry executive voor productiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Teijken werkt vanuit het kantoor van Sterling Commerce in Amsterdam.

Pierre Lommerse naar SAS

SAS heeft Pierre Lommerse (49) aangesteld als senior business consultant OpRisk. Lommerse houdt zich bezig met de kwalitatieve en kwantitatieve aspecten van operational risk bij banken, verzekeraars en nutsbedrijven zoals water-, gas- en elektriciteitsbedrijven. Lommerse heeft de afgelopen zes jaar bij ABN Amro veel expertise opgebouwd in riskmanagement.

René Jepma naar McAfee

McAfee heeft René Jepma als nieuwe vice president Noord-Europa aangesteld. In deze functie is hij verantwoordelijk voor McAfee in de Benelux, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. René Jepma heeft hiervoor bijna vier jaar bij MicroStrategy gewerkt, waar hij vice president en general manager EMEA was. In de jaren voor MicroStrategy heeft René een eigen bedrijf gehad en daarvoor was hij director of sales bij Oracle.

Francis André naar Anubex

Het softwarebedrijf Anubex stelt onafhankelijk consultant Francis André (51) aan als migration architect. Hij zal adviseren bij mainframeprojecten en krijgt ook de leiding over de technische kant bij bepaalde R&D-opdrachten. Voor hij bij Anubex aan de slag ging, was Francis André onder andere werkzaam bij BEA Systems (als professional services manager), Software AG (als Unix group manager), en Bull (als software engineer).

Erik Slaghek naar COOLProfs

Erik Slaghek gaat aan de slag bij applicatieontwikkelaar COOLProfs. Slaghek is afkomstig van Smartsite waar hij werkzaam was als senior presales consultant. Slaghek (44) begon zijn carrière in de grondmechanica. Vervolgens startte hij bij de Seneca Groep als programmeur. Al snel maakte hij de overstap naar de CMS-aanbieder Smartsite, die onderdeel is van de Seneca Groep. In 1998 was hij één van de eerste vijf werknemers van het bedrijf. Bij COOLProfs wordt Slaghek verantwoordelijk voor het management van verschillende projecten.

Mark-Peter Mansveld partner sales directeur bij Novell

Novell benoemt Mark-Peter Mansveld tot partner sales director Benelux. Mansveld is sinds augustus 2007 werkzaam bij Novell. In zijn functie onderhoudt hij nauwe contacten met distributeurs, partners en systems integrators in Nederland. Mark-Peter Mansveld werkte eerder bij NEC Benelux als sales manager. Voordat hij bij Novell in dienst kwam, bekleedde Mansveld binnen Compaq/HP Nederland meerdere functies.

Geïnteresseerd in meer overstappers? Of maak je zelf een overstap? Meld het Computable in een mailbericht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-07T17:09:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.