Twice Group neemt trainingstak Tulip over

Twice Group en Tulip Computers hebben een intentieverklaring ondertekend voor de overname van de trainingsactiviteiten van NewLevel. NewLevel is de trainingstak van Tulip Computers. Met de overname wordt Twice Group één van de grootste ict-opleiders van Nederland. Tulip rekent ict-opleidingen niet langer tot de kerntaken.

Ict-opleider Twice Group wil ict-opleidingeninstituut NewLevel overnemen. Newlevel is de trainingstak van Tulip Computers. De verschillende partijen hebben een intentieverklaring ondertekend. Tulip stoot de opleidingentak af om zich meer te richten op ict-producten voor ‘lifestyle', logistiek en elektronische inkoop van producten (procurement). Het rekent opleidingen en advies niet langer tot de kerntaken.

Als de overname is afgerond, wordt Twice Group een van de grootste ict-opleiders van Nederland. Twice Group wordt ook de grootste Novell-opleider in de Benelux.

Training en advies

NewLevel is sinds 18 jaar actief op de Nederlandse ict-opleidingennmarkt. Het instituut heeft partnerovereenkomsten met Microsoft en Novell en is IITT-gecertificeerd. Daarnaast levert het diensten zoals Learning consultancy, duurzame leeroplossingen op maat. Ook houdt het bedrijf zich bezig met projectmanagement bij maatwerkprojecten en neemt het examens af voor Microsoft-, Cisco-, CompTIA-, Prince II-, Novell-, Citrix-, Linux- en ITIL- certificaten.

In 2000 heeft Tulip de training en advies-onderdelen zelfstandig gemaakt onder de naam NewLevel. Na de overname door Twice Group zal NewLevel haar opleidings- en dienstenactiviteiten onder eigen naam voortzetten. Begin mei moet de overname definitief zijn afgerond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-29T11:11:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.