Studeren waar, wanneer en hoe je wilt

BVO Training Center, ict-opleider voor ontwikkelaars en it-specialisten, biedt vier e-learing bundels. Daarmee reageert het opleidingscentrum op de groeiende vraag naar scholing met behulp van internet.

Jonge of bij-de-tijdse it-specialisten zijn gewend om te werken op flexibele tijden en plekken. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar en steeds meer trainingcentra spelen daarop in door online studeren mogelijk te maken. Ook BVO Training Center, dat met vier nieuwe e-learning bundels inspeelt op de groeiende behoefte aan leren op het internet, ofwel e-learning.

De vier bundels e-learning kunnen aanvullend of ondersteunend zijn op andere lesmethoden, zoals cursussen in een klaslokaal. Voor cursisten die niet in staat zijn om volledig op eigen kracht een opleiding te volgen, biedt BVO Training Center een Development Open Leercentrum (DOL). Hier wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er voldoende tijd is voor individuele vragen en het bespreken van praktijkonderwerpen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-26T10:25:00.000Z Marjolein van Loenen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.